|
Contactar
top

Situat en l’epicentre del Empordá, Cuna és el nou projecte del xef Federico Filippetti, que proposa una experiència d’observació i gaudi del camp. Cuna Project es compon d’una casa del segle XVIII rehabilitada que ofereix cinc apartaments, un restaurant amb gran terrassa-jardí exterior, un hort ecològic i una piscina. Un lloc idíl·lic pel seu entorn, on conviu de manera natural la vida pausada del camp amb el vigor de la mar.

m
Cuna Farm
Cuna Spoon
Cuna House
Left Parallax Background Element

Cuna
Spoon

A la terrassa-jardí de CUNA SPOON es podrà degustar plats elaborats amb els productes que surten del nostre propi cultiu, i que varien segons la temporada. D’aquesta manera no oferim un menú fix sinó només allò del que puguem garantir les condicions més naturals en relació amb l’època de l’any, tornant a la senzillesa del menjar i al seu sabor bàsic per sobre de tot.

Right Parallax Background Element

Cuna Farm

Cuna redescobreix i aprofundeix en la terra a través del tractament i recuperació de llavors d’herència i productes atípics de l’agricultura local, treballant amb formes tradicionals de cultiu amb la intenció de recuperar varietats perdudes. Una agricultura sostenible i pausada que evoluciona amb l’aprenentatge de la terra.

Cuna House

Cuna House ofereix cinc apartaments equipats en una casa del segle XVIII completament rehabilitada. Compta a més amb un extens jardí i piscina.
Left Parallax Background Element

Cuna Events

Ofereix un marc inigualable a l’aire lliure per a organitzar tant les seves celebracions familiars com esdeveniments socials o d’empresa.
m
Restaurant

De 13:00 - 23:00

Cocteleria

De 19:00 - 1:00

Cuna
Project

Molí de L’Armentera

Camp del Molí, s/n

17472 L’Armentera, Girona

+34 658 58 86 21

m