|
Contactar
top

Cuna
Farm

En les sis hectàrees de cultiu de Cuna Farm, Filippetti treballa amb llavors d’herència amb la finalitat de recuperar varietats perdudes, per exemple de blat i arròs, que ja en el passat havien ocupat part en la funció del molí. A més de fruites i hortalisses conreades de manera sostenible i amb la finalitat d’assegurar una producció saludable i responsable amb el medi ambient, en un entorn amb temperatures suaus i fresques, amb bona humitat relativa i insolació elevada al final de l’estiu el que proporciona un cultiu ric en vitamines, minerals i sucres en les fruites amb una textura i coloració excel·lent.

 

Al seu torn els processos de recol·lecció i cura del cultiu es fa de manera artesanal. El fet de posar una llavor i haver d’esperar el procés de germinació i que en quatre mesos puguis recollir un fruit, ens ajuda a posar-nos en context amb l’entorn que ens envolta i a entendre i viure els temps de la naturalesa.

Cuna Farm s’inspira en el sentit de l’alimentació i l’agricultura que es tenia en segles passats quan les masies eren realment autosuficients: un sincer retorn als orígens des dels coneixements agrícoles moderns.

Els
nostres productes

Tots els nostres productes, tractats de manera sostenible, s’utilitzen per a servir a l’oferta gastronòmica del restaurant. Només d’aquesta manera podem garantir que el nostre menú no prové de cultius tractats químicament, i que el seu gust solament està enriquit per les característiques de l’entorn agrícola i geogràfic.
Right Parallax Background Element

Cultius
per temporades

Espècies

Alfàbrega.      Menta After Eight
Cebollí.          Menta Blanca
Orenga.         Sàlvia
Julivert.          Romer
Melissa.         Farigola
Menta comuna

Verdures

Carxofes.       Tomàquet (vuit varietats)
Bleda.             Porro
Albergínia.      Ceba
Jueva Fina.     Remolatxa
Fonoll              Pebrots
Enciam.           Pebrots de padró
Escarola.         Patates
Rave.              Espinacs
Carabassó.     Api
Carabassa.     Nap
Api-nap.          Espàrrecs
Ruibarbre

Fruites

Poma            Maduixes
Meló.             Síndria
Préssec.       Physalis
Codony.
Figues (cinc varietats)

Left Parallax Background Element